Här hittar du några bilder från vårt boende. Klicka på miniatyrerna eller pilarna för att se nästa.

Boende på skolan

Att få umgås tillsammans i en tät gemenskap är en av de saker som kännetecknar upplevelsen av att studera på folkhögskola. En del av våra deltagare bor också på skolans internat.

Om du väljer att bo på internatet ingår mat från och med måndagens förmiddagsfika, till och med fredagens lunch. Om du bor kvar under helgen får du alltså lösa maten på egen hand. I internatavgiften ingår även övriga kostnader. (För vissa kurser tillkommer materialavgift).

Om du vill ha en egen fast datauppkoppling på ditt rum går detta lätt att ordna. Det är dessutom helt kostnadsfritt. Du tar då kontakt med Kjell Robertsson 070-553 86 22. Han är ansvarig för skolans hela datanät. 


Fakta om internatet 

Här bor våra deltagare i fräscha relativt möblerade rum. Det finns rum med egen toalett och rum där man delar toalett. Dusch och hall delar man med sin granne. På varje våning finns två kök och ett stort TV/sällskapsrum. Köken är utrustade med tillredningskärl och serveringsporslin. Du behöver själv ta med eget matporslin och bestick. Står du på balkongen ser du ut över både innerstaden och havet.

PRISER

• Enkelrum med egen toalett och dusch: 5 600 kr per 4-veckorsperiod

• Enkelrum med delad toalett och dusch: 5 275kr per 4-veckorsperiod

Kostnaderna för mat och boende faktureras fyra gånger per termin. Uppgifterna gäller läsåret 2019-20.

I ovanstående priser ingår kostnader för samkväm, fester, visst undervisningsmaterial, elevförsäkring, samt den service som ges. (För vissa kurser tillkommer materialavgift.)