Våra konferenslokaler

Vi har en mängd olika lokaler för dina konferenser i Oskarshamn. För stora eller mindre grupper har vi alternativ för både hel- och halvdagskonferens. Hör av dig till oss om du undrar över något.


Lokaler i Axel Munthes konferenscenter

Axel Munthes sal

Axel Munthes sal är den största av anläggningens salar och har plats för upp till 140 personer i biosittning. Vill man sitta i ö-grupper finns det plats för 70 pers. Här finns komplett AV-utrustning för konferenser och möjligheter till uppkoppling via trådlöst nätverk.

Ann-Marie & Stig Franzéns rum

Ann-Marie & Stig Franzéns rum rymmer 18 personer. Rummet innehåller komplett AV-utrustning för konferenser och möjligheter till uppkoppling via trådlöst nätverk.


Elis Malmeströms rum

Elis Malmeströms rum rymmer 12 personer. I rummet finns möjlighet till uppkoppling via trådlöst nätverk


Arnold Peterssons rum

I konferenspausen bjuds det här på en stunds avkoppling med frukt och vatten.

Utsikten

Utsikten är vårt nyaste konferensrum och rymmer upp till 35 personer vid möblering i ö-grupper. Rummet innehåller komplett AV-utrustning för konferenser och möjlighet till uppkoppling via trådlöst nätverk

Ceciliagårdens lokaler

Oskarshamns folkhögskola har möjlighet att erbjuda fler lokaler i Ceciliagården som ligger inom samma område som Axel Munthes konferenscenter. I Ceciliagården finns främst Sven Lindegårds sal (sal 10).

Sven Lindegårds sal

Sven Lindegårds sal (sal 10) ligger i Ceciliagården och rymmer 45 personer om man sitter i ö-grupper. Vid möblering i biosittning finns det plats för 65 pers. Här finns även komplett AV-utrustning och trådlöst nätverk.